Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord is overtuigt en gaat werk maken van Ismaël Doukouré’

Feyenoord wil werk gaan maken van Ismaël Doukouré. Hij is een negentienjarige mandekker van het Franse Strasbourg. Hier maakt het medium RMC Sport melding van. De Rotterdammers zien in hem de vervanger van de geblesseerde Gernot Trauner.

Doukouré heeft dit seizoen acht optredens in de Franse Ligue 1 op zijn naam staan. Daarin maakte hij 572 speelminuten en kwam zijn naam een maal op het scorebord.

Het losweken van de 19-jarige Fransman zal geen gemakkelijke opgave worden voor Feyenoord. In Strasbourg staat Doukouré nog tot medio 2026 onder contract. Volgens rmcsport geniet de rechtspoot daarbij ook de belangstelling van het Duitse Eintracht Frankfürt en Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *