Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arnaut Danjuma zou de perfecte opvolger zijn van Cody Gakpo’

Het Spaanse Villarreal zou deze transferperiode overwegen om aanvaller Arnaut Danjuma te verkopen. Hij heeft een verleden bij PSV, en zou nu voor een overstap staan naar de Engelse Bournemouth.

“Hij zal wel gek zijn als hij naar een degradatiekandidaat in de Premier League gaat”, zo wordt gesteld bij de #DoneDeal-podcast van VoetbalPrimeur. “Hij moet veel hoger mikken. Dat hij mag vertrekken, is echt bijzonder. Bij elke club in Europa zou hij een meerwaarde zijn.”

PSV zoekt nog een aanvaller na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool. Danjuma heeft een verleden in Eindhoven. De aanvaller speelde in de jeugd van PSV. “Hij is de kant-en-klare opvolger van Gakpo. Dan gaat PSV er bijna niet op achteruit, zou je kunnen zeggen”, aldus de #DoneDeal-podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *