Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Zakaria Labyad keert terug bij FC Utrecht

Zakaria Labyad is terug bij zijn oude liefde FC Utrecht. De middenvelder was clubloos nadat hij uit zijn contract liep deze zomer bij Ajax. Hij heeft getekend voor 1,5 jaar bij de club uit de Domstad. Hij trainde als sinds begin van dit jaar mee met de FC.

“Dat Zakaria een onwijs goede voetballer is, staat buiten kijf en weten wij bij FC Utrecht als geen ander”, zegt technisch directeur Jordy Zuidam. “De afgelopen periode hebben we die kwaliteiten ook steeds meer terug zien komen bij Zakaria en zijn we het gesprek over de toekomst aangegaan. Zakaria wilde graag terug, wij wilden hem graag toevoegen aan onze selectie, dus daar waren we snel over uit. We zijn erg blij dat we Zakaria weer FC Utrecht-speler mogen noemen.”

Labyad speelde eerder tussen januari 2017 en medio 2018 al voor Utrecht uit. Met twintig doelpunten en zestien assists in 58 optredens voor de Domstedelingen verdiende hij een transfer naar Ajax. Eerder kwam hij onder meer uit voor PSV, Sporting Portugal en Vitesse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *