Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Utrecht moet het weken doen zonder sterkhouder

Een klap voor FC Utrecht. Ze moeten het namelijk de komende weken doen zonder middenvelder Can Bozdogan. Hij heeft op de training namelijk een knieblessure opgelopen.

Uit het onderzoek in het UMC is gebleken dat de Duitser in ieder geval de komende tijd zal ontbreken bij Utrecht. “Ik voelde direct veel pijn na een ongelukkig moment op de training afgelopen vrijdag” vertelt Bozdogan in een reactie. “Ik baal enorm dat ik de komende periode niet mijn steentje kan bijdragen op het veld. Gelukkig hebben de onderzoeken aangetoond dat een operatie niet nodig is, mijn herstel begint dus direct. Ik ga er alles aan doen om weer snel topfit te geraken.”

De 21-jarige Bozdogan is dit seizoen een belangrijke steunpilaar op het middenveld van Utrecht en speelde tot nu toe achttien officiële wedstrijden. Daarvan kwam hij twaalf keer in actie als basisspeler. De middenvelder moest het duel tegen PSV van afgelopen zondag al aan zich voorbij laten gaan en mist in ieder geval ook de wedstrijd van aankomende vrijdag tegen Sparta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *