Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Milan van Ewijk deze zomer weg bij SC Heerenveen’

Milan van Ewijk zou bij de directie van SC Heerenveen hebben aangegeven toe te zijn aan een stap hogerop. Dit heeft de vleugelback zelf bevestigt tegenover het medium Omrop Fryslân. Een zomerse transfer lonkt dus voor hem nadrukkelijk.

In de afgelopen transferperiode was er al belangstelling voor de vleugelverdediger van onder meer het Engelse Fulham en het Portugese Sporting Portugal. Daarnaast zou Van Ewijk ook in de belangstelling van PSV staan.

Van Ewijk zegt in gesprek met Omrop Fryslân vooral trots te zijn op de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt. “Voor mij is het alleen maar genieten. Vier jaar terug speelde ik nog bij de amateurs van Excelsior Maassluis en nu hebben topclubs interesse voor me. Daar kan je toch alleen maar van stralen.”

De rechtsback heeft bij Heerenveen nog een contract tot medio 2025, maar zinspeelt op een zomerse transfer. “Om door te ontwikkelen denk ik dat het het beste is om in de zomer een stap te maken. Dit seizoen heb ik laten zien dat ik het niveau aan kan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *