Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Justin Bijlow niet inzetbaar in kraker tegen Ajax

Feyenoord-doelman Justin Bijlow zal niet inzetbaar zijn in de kraker van aankomende zondag tegen Ajax. Dit heeft trainer Arne Slot inmiddels bevestigt tegenover de camera’s van ESPN.

“Nee, dat kan hij niet. Zijn hand zit nog in het gips, dus hij kan niet meedoen. Voor de rest zijn wij er fysiek klaar voor, dat kan je ook wel zien. Wij zijn altijd in staat om terug te vechten. Als je de wedstrijd van afgelopen donderdag bekijkt dan kan je zeggen dat we er voetballend ook klaar voor zijn.”

Toch klonk Slot niet geheel tevreden na de 2-1 overwinning op FC Volendam. “Als je de wedstrijd van vandaag neemt dan zag je inderdaad dat wij er niet klaar voor zijn. Het ligt in drie dagen vrij ver uit elkaar welk gezicht wij laten zien. Wij geven nooit op en blijven er alles aan doen om tot een maximaal resultaat te komen, dat zullen we donderdag ook weer gaan proberen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *