Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Veel interesse voor AZ-flitser Jesper Karlsson

Er is veel interesse voor AZ-speler Jesper Karlsson. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano zijn er verschillende clubs uit de Engelse en Italiaanse competitie voor hem in de markt.

Hij hoopte AZ afgelopen zomer al in te ruilen voor Celta de Vigo, maar die transfer vond destijds geen doorgang. De Zweed bleef bij AZ, waar hij de eerste helft van dit seizoen vanwege een ernstige blessure aan zich voorbij moest laten gaan. De laatste weken is hij weer helemaal de oude.

Romano laat via Twitter weten dat zowel clubs uit de Premier League als clubs uit de Serie A interesse hebben in Karlsson. Om welke clubs het gaat, is vooralsnog onduidelijk. Karlsson is niet de enige AZ-speler die in verband wordt gebracht met een zomers vertrek uit Alkmaar. Dinsdagochtend maakte De Telegraaf bekend dat Ajax momenteel werk maakt van de komst van Tijjani Reijnders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *