Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Chelsea wil deze zomer zes spelers verkopen’

Chelsea wil deze zomer uitpakken met de verkoop van een zestal selectiespelers. Hier maakt het Engelse medium The Athletic melding van.

De Engelse topclub beschikt dit seizoen over een goede spelersgroep, maar hoofdtrainer Graham Potter heeft naar zijn mening een te brede selectie om iedereen tevreden te houden. Daarnaast wil eigenaar Todd Boehly pas weer spelers halen wanneer er een aantal zijn vertrokken, waardoor Chelsea over een paar maanden keuzes wil maken.

Het medium verwacht dan ook dat de Engelsen afscheid gaan nemen van spelers die een contract tot de zomer van 2024 hebben en niet willen verlengen, waardoor er een aantal in aanmerking komen. Mason Mount, Mateo Kovacic, César Azpilicueta, Christian Pulisic, Pierre-Emerick Aubameyang en Ruben Loftus-Cheek zouden allemaal in het profiel passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *