Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Raúl in beeld om nieuwe trainer te worden van Real Madrid’

Real Madrid-legende Raúl is in beeld om de opvolger te worden van Carlo Ancelotti. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

De 45-jarige Spanjaard is een grote clublegende. Hij doorliep de jeugdopleiding van Real Madrid en kwam op de helft van de jaren ’90 bij het eerste team terecht. Vervolgens stond hij tot de zomer van 2010 bij de topclub onder contract, waarna hij de vereniging verliet voor een avontuur bij Schalke 04. In 2014 stopte hij uiteindelijk met zijn voetballoopbaan.

De laatste jaren zat hij echter allerminst stil, want bij Real Madrid ontwikkelde hij zichzelf door als trainer. Dit seizoen is hij hoofdtrainer van Real Madrid Castilla, waarbij hij een uitstekende indruk achterlaat op het clubbestuur. Naar verluidt heeft hij dit inmiddels overtuigd dat hij de perfecte kandidaat is om in de toekomst Ancelotti te vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *