Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Napoli slaat slag en gaat langer door met oud-Ajacied

Napoli heeft het contract van Stanislav Lobotka opengebroken en verlengd tot medio 2027. Dit heeft de Italiaanse topclub laten weten via hun digitale kanalen.

Transferexpert Gianluco Di Marzio meldde eerder al dat Lobotka op het punt stond om bij te tekenen, maar nu heeft Napoli het ook officieel kenbaar gemaakt. De middenvelder is een waste waarde in het elftal van Spalletti, dat dit seizoen zeer succesvol is. Napoli stoomt af op de landstitel in Italië en heeft ook de kwartfinale van de Champions League binnen handbereik.

Lobotka kent ook een verleden bij Ajax, waar hij in het seizoen 2013-2014 als huurling actief was. De middenvelder staat sinds januari 2020 onder contract bij Napoli en speelde daarvoor onder meer bij bij Celta de Vigo, FC Nordsjaelland en AS Trencin. De Slowaak kan woensdagavond tegen Eintracht Frankfurt zijn honderdste officiële duel voor Napoli gaan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *