Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Roda JC pakt uit en verlengt contract van goaltjesdief

Roda JC gaat langer door met haar spits Dylan Vente. Ze hebben een optie in zijn contact gelicht waardoor hij nu tot medio 2024 onder contract staat bij de Limburgers.

Dat Roda de optie zou lichten lag in de lijn der verwachting, anders zou Vente aankomende zomer transfervrij zijn. De spits vertegenwoordigt veel transferwaarde en dus was dit voor Roda het juiste om te doen. Overigens hoopt Roda Vente langer te kunnen binden. Club en speler gaan daar binnenkort met elkaar over in gesprek.

Vente kwam in januari 2021 op huurbasis van Feyenoord naar Roda en is onmisbaar gebleken. Meerdere clubs hebben een poging gedaan om hem op te halen in Kerkrade, maar zonder succes. Vente kon naar Japan en Noorwegen, terwijl er ook Eredivisie-clubs achter hem aanzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *