Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Marco van Ginkel schrijft PSV af in de titelstrijd

Vitesse-middenvelder Marco van Ginkel heeft PSV afgeschreven in de strijd om de titel. Gisteren kwamen de Eindhovenaren op bezoek in Arnhem niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Van Ginkel was zondagmiddag betrokken bij de gelijkmaker tegen PSV. ” Ik denk dat het gelijkspel verdiend is”, vertelt de middenvelder aan De Telegraaf. “We hebben heel goed werk geleverd en het PSV heel moeilijk gemaakt. Je merkte aan PSV, dat ze helemaal niet in de wedstrijd zaten en er voetballend niet door kwamen.”

“Tegen Ajax en AZ was het net niet. Nu laat je weer zien, dat je goed kan meekomen tegen een topteam en pak je ook nog een punt. Je merkte wel de opluchting in de kleedkamer”, aldus de middenvelder, die vlak voor de transferdeadline overstapte naar Vitesse.

Van Ginkel acht zijn oud-teamgenoten weinig kansrijk in de titelstrijd. “Met acht punten achterstand wordt het een moeilijk verhaal. Het is natuurlijk zonde. De club ligt ook na aan mijn hart. Ik hoef niet voor ze te spreken. Maar ze hebben een aantal punten laten liggen tegen de onderste ploegen. Al was het nu ook niet verdiend geweest als ze hadden gewonnen.”

2 gedachten over “Marco van Ginkel schrijft PSV af in de titelstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *