Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Noa Lang gepasseerd voor Oranje en reageert via Instagram

Noa Lang is ontstemd dat hij niet bij de definitieve selectie zit van het Nederlands elftal, Dit heeft hijzelf laten weten via de sociale media. Hij plaatst op Instagram een foto van zichzelf in Oranje-shirt met daarbij een emoji van een man die zijn schouders ophaalt.

Lang maakte nog wel deel uit van de voorselectie, maar werd uiteindelijk niet geselecteerd door Ronald Koeman. Ook een blessure van Steven Bergwijn bracht daar geen verandering in. De bondscoach haalde Donyell Malen bij de selectie, omdat hij een aanvaller zocht die ook gewend is om op rechtsbuiten te spelen.

2 gedachten over “Noa Lang gepasseerd voor Oranje en reageert via Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *