Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ontslagen Julian Nagelsmann gelinkt aan Ajax’

Volgens de Duitse media is trainer  Julian Nagelsmann (35) ontslagen als trainer van Bayern Munchen. Voormalig voetballer Youri Mulder vraag zich af of hij misschien een goede optie is voor Ajax.

Op papier lijkt Nagelsmann onhaalbaar, maar Mulder denkt dat de Ajax-leiding niet bij voorbaat kansloos is. In de studio van Ziggo Sport stelt de voetbalanalist: “Nagelsmann is wel een vreemde vogel. Ik denk dat Ajax, het voetbal en de historie van de club hem wel aanspreken.”

Mulder geeft wel meteen toe dat de kans klein is dat Ajax en Nagelsmann elkaar vinden aan de onderhandelingstafel. “Het is een beetje een romantische gedachte. Die jongen verdient daar vijftien à twintig miljoen euro per jaar. Hij gaat waarschijnlijk bij een grotere club dan Ajax aan de slag.”

Volgens Mulder was er ‘veel irritatie’ bij Bayern. “Maar ik vond die wedstrijden tegen Paris Saint-Germain in de Champions League geweldig, ze speelden ongelooflijk goed. Dan is het toch wel gek dat je dan de coach ontslaat. Het boterde gewoon niet. Ze vonden het een eigenwijs ventje eigenlijk, daar komt het op neer.”

Eén gedachte over “‘Ontslagen Julian Nagelsmann gelinkt aan Ajax’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *