Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord-investeerders willen huurling definitief overnemen’

Sebastian Szymański moet ook volgend seizoen het tricot van Feyenoord dragen. Dit is de mening van de investeerders volgens het medium 1908. Ze willen hem proberen over te nemen van Dinamo Moskou.

Ze hebben een koopoptie op hem van zón tien miljoen euro. Volgens 1908.nl werken verschillende belangrijke figuren uit het bedrijfsleven aan een plan om Szymański definitief uit Rusland weg te halen. Feyenoord zou het aanbod van de investeerders nog niet hebben geaccepteerd, waarbij het ook nog niet duidelijk is of de clubleiding een dergelijk voorstel ziet zitten.

Vanwege de oorlogssituatie in Rusland is het lastig zaken doen voor Nederlandse club met Russische partijen. Ook de FIFA moet zich voor aankomend seizoen nog uitspreken over de transfermogelijkheden tot Russische clubs. De FIFA besloot vorig jaar dat buitenlandse spelers en coaches in de Oekraïense en Russische voetbalcompetities de mogelijkheid hadden om hun lopende contracten op te schorten tot 30 juni 2023, waardoor men tijdelijk een transfervrije status had.

Eén gedachte over “‘Feyenoord-investeerders willen huurling definitief overnemen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *