Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV neemt afscheid van een aantal talenten

PSV zal deze zomer afscheid nemen van een aantal talenten uit de jeugdopleiding. Zo krijgen Dante Sealy (aanvaller) en Mohammed-Amin Doudah (middenvelder) geen nieuwe kans meer bij de Eindhovenaren.

Het genoemde duo is er dit seizoen niet in geslaagd om door te breken bij PSV. De club zal beide spelers dan ook uitzwaaien na dit contractjaar. Volgens het Eindhovens Dagblad ligt het in de lijn der verwachting dat er meer PSV-talenten afvloeien in de zomer.

Voor Simon Colyn lonkt een al dan niet definitief vertrek bij PSV. Ook rechtsback D’Leanu Arts keert naar verwachting niet meer terug bij de Eindhovense club. Voor doelman Tyrick Bodak lijkt er richting volgend seizoen ook geen perspectief meer te zijn.

Het ED stelt dat er verschillende vraagteken bestaan. Zo is het onduidelijk of de Deen August Priske Flyger definitief overgenomen gaat worden van FC Midtjylland. Daarentegen lonkt er beter nieuws voor Mohamed Nassoh en Mathijs Tielemans, die worden gelinkt aan de A-selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *