Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Erling Haaland zit op het niveau van Messi en Ronaldo

Manchester City won gisteren op bezoek bij Southampton met 1-4. De Noorse topschutter Erling Haaland was weer eens goed voor twee doelpunten. Volgens zijn trainer Pep Guardiola zit hij al op het niveau van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Guardiola zei na het duel tegen de Engelse media: “Onze bazen hebben Erling gekocht voor dit soort wedstrijden. We hadden het moeilijk en speelden niet onze beste wedstrijd, maar opeens maakt hij dan een doelpunt. En die tweede goal, dat is haast niet voor te stellen. Een ongelooflijk doelpunt.”

“Erling heeft deze wedstrijd voor ons gewonnen”, vervolgde de Catalaan. “We hebben twee geweldige decennia meegemaakt met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, maar Erling zit op hetzelfde niveau. Hij maakt zó veel doelpunten… Ik ben blij dat hij vandaag weer 65 minuten heeft kunnen spelen en dat hij ons opnieuw kon helpen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *