Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vangelis Pavlidis staat bovenaan de lijst van Monchengladbach’

Het Duitse Borussia Monchengladbach wil deze zomer uitpakken met de komst van AZ-goalgetter Vangelis Pavlidis. Hier maakt het Duitse medium BILD melding van.

Deze zomer wil Gladbach doorpakken, want Thuram loopt uit zijn contract. Dat geldt niet voor Pavlidis, die bij AZ nog een verbintenis heeft tot medio 2025. Ondanks dat doorlopende contract denkt BILD dat de Bundesliga-club wel wat geld wil neerleggen voor Pavlidis.

Dat deden ze al voor een andere spits-kandidaat: Robin Hack. Die aanvaller van Arminia Bielefeld is veel goedkoper. Gladbach deed al een bod van 1,5 miljoen euro, Bielefeld wil minstens 2 miljoen. De leiding van Gladbach denkt daarom even te wachten, want Hack zou gratis mogen vertrekken als Bielefeld degradeert. Ondertussen zou de club ook een bod op Pavlidis voorbereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *