Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘We zijn goed dronken geweest, ik weet de helft niet meer’

In 2017 werd Eljero Elia kampioen met Feyenoord. Van het feest dat daarna volgde weet de aanvaller weinig meer. De alcohol stroomde namelijk rijkelijk.

“De wedstrijden waarvan mensen dachten wat zou Feyenoord gaan doen, die wonnen we ook. We bleven maar stabiel. We hebben vanaf dag één tot en met de laatste dag op één gestaan”, blikt Elia terug met ESPN.

In eerste instantie ging het nog mis met Feyenoord, dat een kampioensduel op bezoek bij Excelsior kansloos verloor. “Normaal doe je er twintig minuten over om daarheen te rijden, maar wij deden er een uur over omdat al die mensen op de weg waren. Over de brug deden we misschien al twintig minuten.”

Een week later lukte het alsnog, thuis tegen Heracles. “We zijn goed dronken geweest. We zijn uitgeweest en ik weet de helft van die avond niet meer”, lacht Elia, die op de Coolsingel enorm genoot. “Normaal rij je gewoon dwars door de straat naar de club en nu was het gewoon helemaal vol met mensen. Die komen gewoon voor de liefde voor Feyenoord en Rotterdam naar de stad toe. Daar doe je het voor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *