Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoorders halen binnen dag 100.000 euro op voor huldiging

Een crowdfundingsactie voor het aanstaande kampioenschap van Feyenoord heeft binnen vijftien uur een bedrag van 100.000 euro opgeleverd. Supportersvereninging ‘De Feijenoorder’ is hier verantwoordelijk voor.

Het streefbedrag van de supportersvereniging was aanvankelijk een ton. De Feijenoorder had bij aanvang van de crowdfunding meerdere doelen. Bij dertigduizend euro wordt het grootste kampioensdoek ooit gerealiseerd, bij zestigduizend euro komt er een Feyenoord-doek op een gebouw in Rotterdam bij en bij de mijlpaal van een ton komt er een ‘gruwelijke muurschildering’ om het 115-jarig bestaan van de Feyenoord te vieren.

‘WAUW! We hadden nooit durven dromen dat we binnen 24u onze eerste doelen zouden bereiken. Waanzinnig hoeveel steun we hebben mogen ontvangen!’, klinkt het op de website van de vereniging. Omdat het doel zo snel bereikt is, heeft De Feijenoorder het doel bijgesteld. Als er 200.000 euro wordt opgehaald, krijgt de loods waarin alle vrijwilligers werken een upgrade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *