Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Kenneth Perez kent de oorzaak van dramatisch Ajax-seizoen

Volgens analist en voormalig voetballer Kenneth Perez is de basis van het dramatische Ajax-seizoen vorig jaar al gelegd. In zijn ogen is er al tijden sprake van een falend beleid.

“Het gaat gewoon echt moeizaam en moeilijk bij Ajax”, zo concludeert Perez maandag in Voetbalpraat. “Het is ook echt een gevolg van je beleid van een jaar geleden. De beslissingen die je genomen hebt die komen pas later aan het licht. Het blijkt dat je niet de juiste mensen op de juiste plek hebt.”

“Daarmee sukkel je naar het einde en mag je nog hopen op Europa League”, zo vervolgt Perez. De Deen refereert aan de wedstrijd tegen AZ van afgelopen zaterdag. “Ik heb geen topper gezien. Gewoon een wedstrijd tussen twee redelijke ploegen in de Eredivisie.”

“AZ hield Ajax wel echt in leven. Zij waren wel de betere partij, maar Ajax kreeg wel echt de meeste kansen. Dat mag je AZ kwalijk nemen en ik vond het ook gek dat ze daarmee akkoord gingen. Dit was het moment om een zwak Ajax echt een keer pijn te gaan doen”, aldus Perez.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *