Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Roda JC verrast met nieuwe hoofdtrainer

Bas Sibum wordt de nieuwe trainer van Roda JC. Het is zijn eerste klus als eindverantwoordelijke bij een club. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de Limburgers.

Het nieuws van Sibum hing al even in de lucht, maar dinsdagochtend maakte Roda het officieel bekend. Met zijn komst heeft de Keuken Kampioen Divisie-club een opvolger gevonden voor Jurgen Streppel, die het hoofdtrainerschap in Kerkrade inruilde voor een functie als technisch directeur bij Helmond Sport.

“Na het vertrek van Jurgen Streppel in de winter van 2022 is Bas bij ons op de radar gekomen”, aldus algemeen directeur Jordens Peters op clubsite. “We zijn enorm tevreden dat we in Bas onze nieuwe hoofdtrainer hebben gevonden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *