Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Jesper Karlsson reageert op zomerse transfer

Jesper Karlsson ligt er bij AZ al even uit vanwege blessureleed maar de interesse voor de Zweedse vleugelaanvaller is aanzienlijk te noemen. Zo staat hij op de radar bij o.a Lazio, Fiorentina, SL Benfica en Celta de Vigo.

“Ik zit in een goede fase van mijn loopbaan en ben op mijn plek bij AZ”, reageert Karlsson in de Gazzetta dello Sport. “Ik kom veel aan spelen toe en werk in een zeer prettige omgeving. En ja, ik ben klaar voor een eventuele nieuwe uitdaging in een Europese topcompetitie, maar mijn focus ligt nu volledig op AZ. We hebben nog steeds een hoop om voor te vechten.”

De linksbuiten erkent dat hij de Italiaanse Serie A bovenmatig interessant vindt. “Ik zie de nodige wedstrijden. Vanwege de vele jonge spelers wordt die competitie ook steeds interessanter. En Napoli en AC Milan beschikken over vleugelspelers die mij erg bevallen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *