Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV twijfelt flink over transfer van tien miljoen’

Het is nog maar zeer de vraag of Jarrad Branthwaite volgend seizoen in Eindhoven speelt. Hij wordt namelijk gehuurd van het Engelse Everton maar bij een definitieve overname lijkt hij niet te betalen te zijn. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink in de Peesjevee Podcast van FC Afkicken te melden.

“Dat wordt moeilijk”, zegt Elfrink over het definitief vastleggen van Branthwaite. “Everton vraagt tien tot vijftien miljoen euro. Dat zijn wel investeringen waar PSV zich even voor op het achterhoofd moet krabben. Ze zullen zich afvragen of ze dat wel moeten doen en ze met zo’n investering misschien weer in een situatie zullen komen waar je jaren achteraan hobbelt.”

“Technisch directeur Earnest Stewart zal straks moeten gaan leveren en heeft daar straks een aardige portemonnee voor, zeker als Ibrahim Sangaré vertrekt. De kwetsbare plekken? Een tweede doelman, een rechtsback, een rechter centrale verdediger, het defensieve middenveld en Xavi Simons verlengen. Als dat lukt, dan heb je een behoorlijk deel gerealiseerd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *