Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV-aanvaller niet verbaasd door interesse van PSG

Paris Saint-Germain wilde afgelopen zomer toeslaan voor Johan Bakayoko. Opvallend nieuws zou je denken, maar de buitenspeler keek hier niet raar van op. Ze wilde acht miljoen euro voor de PSV-speler neertellen.

Hij vertelt in gesprek met ELFvoetbal over de interesse. “Nee, eigenlijk vond ik het niet heel verrassend dat PSG mij wilde hebben. Ik was voorafgaand aan het WK voor het grote publiek misschien nog niet zo bekend, maar ik weet van mezelf wat ik kan en ook waar mijn kwaliteiten liggen. Andere clubs herkennen die ook.” PSV sloeg het aanbod op Bakayoko resoluut af.

Voor Bakayoko is er ook deze zomer geen twijfel. Hij blijft lekker in Eindhoven. “Het is heel mooi als zo’n topclub interesse heeft, maar ik blijf voorlopig bij PSV en wil mezelf hier blijven ontwikkelen.Ik weet niet hoe mijn situatie bij PSV nu was geweest als Cody Gakpo en Noni Madueke hier nog waren. Maar het is nu eenmaal zo gelopen dat zij vertrokken en ik vaker in de basis sta.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *