Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord vandaag om de tafel met zaakwaarnemer Arne Slot

Feyenoord gaat vandaag om de tafel met zaakwaarnemer Rafaela Pimenta om te praten over een transfer van succestrainer Arne Slot. Hij lijkt te willen vertrekken naar het Engelse Tottenham Hotspur en daar gaat dus een hard gesprek over gevoerd worden. De Rotterdammers willen hem namelijk niet zomaar laten gaan.

Het Algemeen Dagblad stelt dat de Braziliaanse een harde onderhandelaar is en verwacht daarom stevige onderhandelingen. Pimenta is jarenlang de rechterhand geweest van wijlen Mino Raiola, die ook altijd het onderste uit de kan wist te halen. De krant verwacht dan ook dat het nog wel eens spannend kan worden. “Hard tegen hard, hakken in het zand, alles voor de cliënt.”

Pimenta zou daarnaast wel een succes kunnen gebruiken, die de laatste tijd grote namen heeft zien vertrekken. Wanneer Slot daadwerkelijk aan de slag gaat in de Premier League opent dat ook weer nieuwe deuren voor de zaakwaarneemster. Daarvoor is een deal met Feyenoord echter wel noodzakelijk.

Feyenoord staat echter sterk en zal keihard de onderhandelingen in gaan is de verwachting. Er heerst veel vertrouwen in algemeen directeur Dennis te Kloese schrijft de krant, die ook te boek staat als een harde onderhandelaar en ook al een aantal successen heeft geboekt. Dat hebben de verkopen van Luis Sinisterra en Tyrell Malacia aan respectievelijk Leeds United en Manchester United wel bewezen. Bovendien spreekt Te Kloese ook nog eens vloeiend Portugees net als Pimenta. Ondanks dat er een mogelijk vertrek lonkt van Slot, heeft Feyenoord het doel om het contract van de oefenmeester op te waarderen en te verlengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *