Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Arne Slot vreest voor uitgaande transfer

Arne Slot wil het liefste ook na de zomer kunnen beschikken over zijn aanvoerder Orkun Kokcu. De middenvelder heeft laten weten open te staan voor een zomers vertrek bij Feyenoord als de juiste club zich voor hem meldt. Slot vreest voor een vertrek van zijn spelmaker.

Hij hoopt zijn huidige selectie grotendeels intact te kunnen houden, maar weet dat er ook interesse zal zijn voor een aantal van zijn spelers. “Dat geldt ook voor Orkun. Dat is wellicht de grootste dreiging, dat hij zal gaan”, vertelt Slot na afloop van het duel tussen Feyenoord en Vitesse aan ESPN.

Kökcü verscheen ook voor de camera en vertelde opnieuw over zijn vertrekwens. Slot bevestigde dat hij daarvan al op de hoogte was. “Niet via een één-op-ééngesprek, want we ze zijn er de afgelopen week niet zo veel geweest. Maar dat is wel iets wat ik ook gelezen heb, dat Orkun toe is aan een volgende stap.”

De oefenmeester zegt de wens van de Turks international te begrijpen, maar hoopt dat de middenvelder toch nog even goed nadenkt over zijn toekomst. “Ik denk ook dat hij dat is, maar die volgende stap zou ook met ons Champions League spelen kunnen zijn. Maar er zal toch een club moeten komen die voor hem wil betalen wat wij vragen, voordat hij die stap kan maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *