Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Heerenveen aast op speler van Chelsea’

SC Heerenveen heeft haar eerste zomeraanwinst in het vizier. Het gaat om de 19-jarige Charlie Webster die onder contract staat bij het Engelse Chelsea. Ze hopen hem een jaartje te kunnen huren van de Londenaren.

Dat schrijven Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant althans. Webster is een jeugdspeler van Chelsea en jeugdinternational van Engeland, maar debuteerde nog niet in de hoofdmacht van The Blues. Gezien alle ontwikkelingen bij de Premier League-club is speeltijd in de komende seizoenen nog niet realistisch.

Afgelopen winter viel de naam van Webster ook al in de Eredivisie, destijds had PSV belangstelling. Dat had te maken met zijn aflopende verbintenis die hij had in deze zomer, maar uiteindelijk verlengde hij toch zijn verbintenis in Londen tot de zomer van 2024. Destijds had Borussia Dortmund ook belangstelling, maar ditmaal lijkt sc Heereenveen de beste papieren te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *