Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ruben van Bommel tekent voor vier jaar bij AZ

AZ heeft zich versterkt met Ruben van Bommel. De vleugelaanvaller komt transfervrij over van MVV en tekent in Alkmaar een contract voor vier seizoenen.

De zoon van Mark van Bommel en kleinzoon van Bert van Marwijk kende een geweldige jaargang bij MVV. Hij debuteerde er aan het begin van het seizoen, om uit te groeien tot revelatie. Zijn vijftien treffers in de Keuken Kampioen Divisie hadden een groot aandeel in de vijfde plaats op de ranglijst van de Limburgers.

De interesse nam toe in Van Bommel, die al liet doorschemeren een stap te willen maken. AZ gaat met het talent aan de haal, dat onder meer FC Twente en Go Ahead Eagles aftroeft. De Limburger zet zijn krabbel onder een contract voor vier jaar. De aanvaller had bij MVV geen verbintenis én geen jeugdcontract. Hij gaf eerder al wel aan te hopen dat de Keuken Kampioen Divisie-club iets aan hem verdiend. Dat wordt tussen de partijen opgelost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *