Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘AZ mengt zich in de strijd om Vaclav Cerny’

AZ strijd met het Duitse VFL Wolfsburg om de handtekening van Vaclav Cerny. Hier maakt Voetbal International melding van. Ook Ajax zou voor hem in de markt zijn.

Hoewel er nog geen officiële aanbiedingen op tafel liggen bij FC Twente, is de verwachting wel dat het snel zal gebeuren. In de Kick-Off-podcast van De Telegraaf noemde Mike Verweij de buitenspeler ook als optie voor Ajax en wist daarbij ook een vraagprijs te noemen. “Ajax moet hem natuurlijk terughalen. Hij is voor ongeveer zeven miljoen euro op te pikken”, vond de journalist over Cerny, die in 2019 vertrok uit Amsterdam.

Door de goede prestaties werd de aanvaller ook verkozen tot de beste speler in de Eredivisie van de maand mei. Cerny, die woensdagavond in de play-offs tegen sc Heerenveen wederom scoorde, was betrokken bij zes doelpunten in de vorige maand. Vitesse-speler Million Manhoef werd verkozen tot het grootste talent in de Eredivisie over de maand mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *