Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord-aanvaller wil deze zomer helemaal niet weg’

Alireza Jahanbakhsh wil ook volgend seizoen flaneren in het shirt van Feyenoord. De aanvaller heeft een goede tweede seizoenshelft achter de rug en wil met de Rotterdammers de Champions League in.

Waar onder anderen Orkun Kökcü en Santiago Giménez worden gelinkt aan diverse andere clubs, is het rond de ervaren buitenspeler van Feyenoord weer rustiger dan in januari. In de winterstop had onder meer Panathinaikos concrete belangstelling. “Maar ik wilde echt iets winnen met deze club. Aan een vertrek heb ik nooit gedacht”, zei Jahanbakhsh tegenover De Telegraaf. “Bovendien had ons team echt een bijzondere mentaliteit en heel veel kwaliteit. Dit is een van de bijzonderste groepen waar ik ooit mee heb samengewerkt.”

Met de winnende treffer tegen FC Utrecht en twee assists tegen PSV was de buitenspeler van grote waarde en zijn de plannen van Jahanbakhsh voorlopig ongewijzigd. “Ik heb nog een contract bij Feyenoord voor een jaar. Ik voel mij hier goed binnen de club”, wil hij van een vertrek in deze zomer ook niets weten.

“Ik voel mij heel erg thuis in Rotterdam en geliefd bij de supporters. Dat is heel belangrijk voor mij. We hebben twee goede jaren achter de rug. Ik heb nog nooit zoiets ervaren als op de Coolsingel. Dat zorgt ervoor dat we nog meer prijzen willen winnen. We willen meer en meer. Om te beginnen in de Champions League, daar heb ik nog nooit in gespeeld. Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven”, licht Jahanbakhsh toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *