Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Utrecht contracteert Mats Seuntjes

FC Utrecht heeft zich verzekerd van Mats Seuntjes. De aanvaller heeft daar een contract voor een jaar getekend met een optie voor een tweede.

Hij begon met voetballen bij BSV Boeimeer en maakte in 2010 zijn entree in de jeugdopleiding van NAC Breda. In 2012 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal van de Bredase club. Vier jaar later maakte de aanvaller overstap naar AZ. Na een kortstondig avontuur bij het Turkse Gençlerbirligi vertrok Seuntjens in 2020 naar Fortuna Sittard om vervolgens een transfer te maken naar RKC Waawlijk. Seuntjens speelde in totaal 257 duels in de Eredivisie, waarin hij 34 keer scoorde en 34 doelpunten voorbereide.

“We zijn erg blij dat Mats onze selectie vanaf het nieuwe seizoen versterkt. Hij is een multifunctionele speler die onze aanvalslinie van een impuls voorziet,” aldus technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite van FC Utrecht. “Mats is een speler die het verschil kan maken in wedstrijden. Hij is creatief, eigenzinnig, technisch vaardig en speelt met flair en durf.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *