Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Fred Grim wordt de nieuwe trainer van FC Emmen’

Fred Grim staat voor een nieuwe klus als voetbaltrainer. Hij zal namelijk aan de slag gaan als eindverantwoordelijke bij het gedegradeerde FC Emmen. Volgens Voetbal International is hij daar de hoofdkandidaat.

De oefenmeester is met de clubleiding in gesprek over de laatste formaliteiten. Vermoedelijk was hij niet vanaf het beginpunt de nummer één op het lijstje, aangezien eerder namen als Danny Buijs, Rob Penders en Ivan van Dinteren de revue passeerden.

Volgens VI is Grim wel degelijk al langer in beeld. Onlangs besloot de Emmen-leiding de gesprekken aan te gaan en dat lijkt dus te resulteren in een dienstverband. De degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie zou verder geen invloed uitoefenen op diens keuze.

Grim is clubloos sinds zijn ontslag bij Willem II in maart 2022. Eerder werkte hij in verschillende functies voor Ajax en de KNVB, waar hij als hoofdtrainer werkte bij Almere City FC, RKC Waalwijk en dus de Tilburgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *