Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Shurandy Sambo spreekt voorkeur uit

Shurandy Sambo speelde gisteren zijn laatste wedstrijd voor Sparta. Normaal gesproken keert de rechtsback weer terug naar PSV, maar ook FC Twente heeft interesse in hem.

Hij is Sparta dankbaar voor het voorbije seizoen. Aan De Telegraaf laat de PSV-huurling weten: “Er was interesse van meer clubs, maar vanwege de kansen op speeltijd heb ik voor Sparta gekozen. Dan moet je jezelf doorontwikkelen en dat heb ik het hele jaar gedaan. Als ik zie wat ik gepresteerd heb, dan kan ik tevreden zijn, maar ik zie zeker ook nog verbeterpunten. Met het team hebben we iets bijzonders neergezet.”

De voorkeur van Sambo is duidelijk: “Ik heb nog één jaar contract. PSV wil het contract openbreken. Dat gaat in principe wel goedkomen. Al wil ik wel nog de nieuwe trainer spreken. Daarna zal ik een beslissing nemen. Ik ga bij PSV mezelf laten zien. Er is ook interesse van andere clubs. Mijn eerste intentie was altijd om bij PSV in de basis te komen.”

FC Twente is eveneens geïnteresseerd in Sambo. De rechtsback speelde uitgerekend in Enschede een ongelukkige rol bij het winnende doelpunt in de play-offwedstrijd tussen Twente en Sparta (1-0). “Misschien had ik ‘m voor de lijn moeten stoppen, gewoon stil leggen, in de hoop dat de keeper ‘m zou pakken. Nu ging ik met bal en al het doel in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *