Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Marco van Basten zeer verrast door Ajax

Maurice Steijn wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van Ajax. Analist Marco van Basten is verrast door deze aanstelling. Dit maakte hij kenbaar in het programma ‘Rondo’ op Ziggo Sport.

Van Basten had verwacht dat Ajax voor Peter Bosz zou kiezen. “Hij vertelde heel duidelijk dat hij open stond voor Ajax. Hij heeft internationale ervaring en daar wordt dan aan voorbij gegaan. Ik gun Steijn wel echt het allerbeste en ik hoop dat hij het heel erg goed doet. Alleen is het qua reputatie nog niet het allerbeste.”

Ruud Gullit heeft de indruk dat data een grote rol speelt. “Hij (Sven Mislintat, red.) heeft daar naar gekeken, honderd procent. Misschien is het ook een soort idee wat ze ook hadden met het aanstellen van Erik ten Hag. Die stond ook zesde met FC Utrecht toen. Het is wel iemand van buitenaf en heeft niet dat Ajax-DNA.”

Eén gedachte over “Marco van Basten zeer verrast door Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *