Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Oranje kan de Nations League winnen’

Memphis Depay is te geblesseerd om de Nations League-finaleronde mee te maken maar vanuit Madrid moedigt hij zijn ploeggenoten aan. De aanvaller van Atletico heeft hoge verwachtingen van Oranje.

De oud-speler van Manchester United en Olympique Lyon gelooft heilig dat Oranje de cup ook zónder hem kan winnen: “Daar teken ik voor. Ik geloof erin. Dan heb ik bijgedragen aan het voorwerk en kunnen de jongens het afmaken. Natuurlijk wil je er graag bij zijn, maar je moet ook je lichaam respecteren.”

“Op elke positie loopt talent”, zegt Memphis over het huidige Oranje. “Ik ben ook benieuwd hoe dat gaat, er is concurrentie op elke positie, dat houdt mij scherp. Als Cody elke wedstrijd scoort of Steven Bergwijn of Noa Lang of wie dan ook, dan heb je opeens heel veel spelers met scorend vermogen. Ik denk dat die jongens het gaan laten zien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *