Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘AZ en FC Twente hebben miljoenen over voor promovendus’

PEC Zwolle moet vrezen voor een vertrek van Thomas Beelen. AZ en FC Twente azen namelijk op zijn handtekening. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Zowel AZ als Twente heeft naar verluidt al een bod uitgebracht dat richting de twee miljoen euro gaat. De Zwollenaren hanteren een vraagprijs van drie miljoen euro en houden de poot voorlopig stijg.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Beelen deze zomer bij PEC Zwolle vertrekt, daar hij heeft aangegeven zijn in 2024 lopende contract niet te willen verlengen. Naast Beelen vertrekt mogelijk ook Rav ven den Berg op korte termijn uit de Overijsselse hoofdstad. Het broertje van Sepp van den Berg geniet concrete interesse van Brentford.

Op het gebied van ingaande transfer gebeurt er ook het een en ander bij PEC Zwolle. De promovendus is dicht bij de komst van Lennard Hartjes, die het voorbij seizoen door Feyenoord werd verhuurd aan Roda JC. Ook de transfervrije Mark Diemers is in beeld bij PEC Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *