Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Belangstelling voor Tijjani Reijnders nadert climax’

De belangstelling voor AZ-middenvelder Tijjani Reijnders is sterk groeiende. Volgens de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo kan hij naar de Premier League en de Serie A.

heeft een uitstekend seizoen achter de rug, waarbij hij AZ bij de hand nam en met de club als vierde eindigde. Eerder informeerden Ajax en PSV daarom al over de transfersom. De Alkmaarders wilden hem echter niet verkopen aan een Nederlandse club, waardoor beide partijen afhaakten.

De interesse uit het buitenland is echter niet weggenomen, al voldoen de clubs nog niet aan de eisen van AZ. Uit Engeland waren naar verluidt al biedingen van 14 miljoen euro, maar AZ verlangt meer voor Reijnders. Het zou denken aan een bedrag van minimaal 18 miljoen euro, waarbij het overtuigd is dat het dit kan krijgen.

AC Milan heeft zich inmiddels ook toegevoegd aan het rijtje van gegadigden. De Italianen verliezen Sandro Tonali naar alle waarschijnlijkheid voor 70 miljoen aan Newcastle United. Daardoor moet AC Milan dringend een andere middenvelder aan de selectie toevoegen en ziet het in Reijnders een ideale vervanger.

Vooralsnog heeft AC Milan in Alkmaar nog geen bod neergelegd. Aangezien de club inmiddels weet wat het voor Reijnders moet neerleggen, lijkt dit moment echter niet lang meer op zich te laten wachten. Reijnders beschikt nog over een contract tot de zomer van 2027, waardoor AZ sterk in haar schoenen staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *