Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Twente bereikt akkoord over acht miljoen euro’

FC Twente heeft een akkoord bereikt met VFL Wolfsburg over de transfer van Vaclav Cerny. Hier maakt De Telegraaf melding van. De Tukkers zouden zón acht miljoen euro vangen voor de buitenspeler.

De Tsjech kwam eerder zelf al tot een persoonlijk akkoord en tekent bij Wolfsburg een contract tot medio 2027. Naar verwachting wordt de aanvaller vrijdagmiddag gepresenteerd bij de Bundesliga-club. De buitenspeler moet alleen nog de medische keuring doorstaan, maar daarbij worden geen probleem verwacht.

Cerny kende een uitstekend seizoen bij Twente en had met dertien doelpunten en elf assists een groot aandeel in het behalen van Europees voetbal. De aanvaller stond daarvoor langdurig buitenspel met een knieblessure, maar kwam afgelopen seizoen sterk terug. Zijn goede prestaties leverden Cerny dan ook een transfer op naar Wolfsburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *