Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Patrick Kluivert nieuwe trainer van Adana Demirspor’

Patrick Kluivert staat op het punt om de nieuwe hoofdtrainer te worden van het Turkse Adana Demirspor. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Hij zou een contract voor twee seizoenen kunnen ondertekenen.

“De gesprekken bevinden zich in de afrondende fase”, bevestigt een bron rondom de oud-international aan de ochtendkrant. Kluivert kan bij de Turkse club zijn trainerscarrière nieuw leven in blazen. De oefenmeester was eerder al werkzaam als trainer bij onder andere Jong FC Twente en het nationale elftal van Kameroen, dat hij samen met Clarence Seedorf deed.

Daarnaast bestierde Kluivert ook nog andere functies zoals het technisch directeurschap bij Paris Saint-Germain en was hij ook nog hoofd jeugdopleiding bij FC Barcelona. Bij Adana Demirspor komt Kluivert terecht bij een Turkse subtopper. De club eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Turkse Süper Lig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *