Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Wout Weghorst gelinkt aan Galatasaray’

Wout Weghorst staat in de belangstelling van het Turkse Galatasaray. Hier maken verschillende Turkse media melding van. Hij speelde in de eerste helft van het seizoen 2022-2023 al voor rivaal Besiktas.

Met negen doelpunten in achttien wedstrijden noteerde de spits uitstekende statistieken, maar in januari van dit jaar nam hij alweer afscheid. De Burnley-huurling liet zich verleiden om het seizoen af te maken bij Manchester United.

In Manchester werd Weghorst gewaardeerd voor zijn arbeidsethos. De Oranje-international speelde in de eerste maanden zelfs veelvuldig, maar een permanent verblijf op Old Trafford lijkt uitgesloten. Ook zou Burnley overwegen om hem deze zomer permanent te lozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *