Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Carel Eiting moet opvolger worden van Feyenoord-aankoop’

FC Twente ziet in Carel Eiting de vervanger van Ramiz Zerrouki. Hier maakt clubwatcher Leon ten Voorde melding van. Laatstgenoemde vertrok deze zomer naar Feyenoord.

“Het liefst hebben ze Eiting, die staat bovenaan de lijst”, concludeert Ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand. Daar kleeft alleen wel een prijskaartje aan vast. “Daar zal je wel voor moeten betalen. Ze hebben best wel goede gesprekken met hem gehad, maar het is altijd wachten totdat zo’n jongen de knoop doorhakt.”

Volgens Ten Voorde is geduld een schone zaak in dit soort gevallen. “Supporters zijn altijd heel ongeduldig dat er snel wat bij moet komen, maar zo gemakkelijk is het allemaal niet. Spelers als Eiting zijn gewild en dan moet je even in de wachtkamer. Maar er komt natuurlijk een keer een moment waarop je als club zegt: wij moeten ook door, het is nu hom of kuit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *