Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax zwaait talentvolle speler alsnog uit

Donny Warmerdam (21) speelt volgend seizoen voor De Graafschap. ‘De Superboeren’ huren hem voor een seizoen van Ajax. Hier maakt De Gelderlander melding van.

Hij kwam in 2010 in de jeugdopleiding van de Amsterdammers terecht en knokte zich tot Jong Ajax, maar slaagde er de voorbije jaren niet in om de volgende stap te zetten. Afgelopen winterstop wilde hij daarom graag uit de hoofdstad vertrekken. Destijds lag Ajax echter behoorlijk dwars.

Naar verluidt vroeg de club een transfersom van 200.000 euro, wat voor het geïnteresseerde NAC Breda een behoorlijk hoog bedrag was. Bovendien zat Ajax niet te springen om een transfer van Warmerdam. De club had een half jaar geleden namelijk grote problemen op het middenveld en wilde alle opties openhouden.

Deze zomer is de situatie echter gewijzigd en heeft Sven Mislintat aan Warmerdam laten weten dat hij alsnog een nieuwe uitdaging mag aangaan. Waar NAC Breda geen interesse meer in hem zou hebben, lijkt De Graafschap er met zijn handtekening vandoor te gaan. Het medium weet vooralsnog niet te melden wat Ajax voor de middenvelder ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *