Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Nordin Amrabat wees drie clubs uit de Eredivisie af

Verschillende Nederlandse clubs waren in de markt voor Nordin Amrabat maar de aanvaller koos ervoor om bij AEK Athene te blijven. In een gesprek met ESPN gaat hij hier verder op in.

De 36-jarige Amrabat heeft een lange loopbaan achter de rug. In Nederland kwam hij achtereenvolgens uit voor FC Omniworld (nu Almere City), VVV-Venlo en PSV, waarna hij naar het buitenland vertrok en diverse clubs had. Zo stond hij in het verleden onder contract bij Málaga CF, Galatasaray en Watford.

Afgelopen seizoen stond hij onder contract in Griekenland en sprak hij openlijk uit dat hij naar Nederland wilde terugkeren. Ik kan gewoon eerlijk zeggen: ik heb met Jordy Zuidam van FC Utrecht gezeten en heb ook met sc Heerenveen en Dick Schreuder van PEC Zwolle gesproken. Dat zijn de drie clubs waarmee ik concreet heb gezeten”, zo benadrukt Amrabat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *