Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘We weten allemaal dat Danjuma een goede speler is’

Feyenoord overweegt om zich deze zomer te gaan versterken met vleugelspeler Danjuma. Trainer Arne Slot is een liefhebber van de Oranje-international en speler van Villarreal.

“Het is geen geheim dat wij ons oriënteren op de markt”, stel Slot tegenover de NOS. “Danjuma is bijvoorbeeld een goede speler, dat weten we allemaal. Of iets reëel is, zijn dingen die we intern uitzoeken. We kijken natuurlijk naar meerdere opties.” Vooralsnog lijkt het erop dat de 6-voudig Oranje-international te duur is voor de landskampioen.

Naast Danjuma worden ook Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb) en Arsen Zakharyan (Dinamo Moskou) genoemd in de wandelgangen. “Ik viel zaterdag uit mijn rol”, erkent Slot bij ESPN. “Normaal ga ik niet in op namen die rondzingen, maar toen zaten we in een wat intiemere setting en liet ik mij ontvallen dat we Ivanusec een interessante speler vinden. Maar wij vinden best veel spelers interessant. Sommige halen de media wel, anderen niet. Het is niet aan mij om daarop te reageren, want dat komt ons ook niet ten goede. Je kan andere clubs wakker schudden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *