Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PEC Zwolle wil voormalig AZ-spits voor een seizoen huren’

PEC Zwolle probeert Ferdy Druijf binnen te halen als nieuwe spits. Ze willen hem huren van het Oostenrijkse Rapid Wien. Hier maakt het regionale medium ‘De Stentor’ melding van.

Naar verluidt is de huurtransfer al bijna afgerond. Zo is Druijf onderweg om het over de laatste details te hebben. PEC is de voorbije weken naarstig op zoek naar een nieuwe nummer negen om de Eredivisie in te gaan. Bas Dost werd benaderd als transfervrije optie, maar zijn komst lijkt nu van de baan. Druijf is de beoogde spits voor komend seizoen.

Druijf doorliep de jeugdopleiding van AZ, en kwam via de beloftenploeg bij de hoofdmacht terecht. Daar wist hij echter niet door te breken. Na uitleenbeurten aan NEC, KV Mechelen en Rapid Wien, besloten de Oostenrijkers Druijf vorige zomer definitief vast te leggen. De aanvaller tekende een verbintenis tot medio 2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *