Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zian Flemming heeft de clubs voor het uitkiezen’

Zian Flemming lijkt Millwall alweer na een seizoen te gaan verlaten. Volgens Voetbal International is er namelijk veel belangstelling voor de scorende middenvelder.

Zijn naam viel al in relatie tot Burnley, dat zelfs al onderhandelingen voert met Millwall. Het probleem is echter dat de naar de Premier League gepromoveerde club vooralsnog niet verder wil gaan dan tien miljoen euro exclusief bonussen.

Ook andere Premier League-clubs hebben Flemming op de korrel voor komend seizoen. Inmiddels kan de productieve middenvelder van de club uit het Championship ook rekenen op interesse van het Spaanse Sevilla en het Italiaanse SS Lazio. Burnley is nog wel het meest concreet.

Flemming verruilde Fortuna Sittard in de zomer van 2022 voor Millwall. De aankoop van 1,7 miljoen euro produceerde vijftien doelpunten en drie assists voor de Britse club. Zijn verbintenis loopt nog door tot de zomer van 2026.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *