Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

PSV-aanwinst: ‘Veel geleerd bij Ajax’

Noa Lang kan niet wachten om met PSV te gaan vlammen in de Eredivisie. In het verleden speelde hij al voor Ajax en Twente maar wist daar nooit onuitwisbare indruk te maken.

Bij Club Brugge ontwikkelde hij zichzelf de voorbije jaren razendsnel en wekte hij de interesse van buitenlandse topclubs. Geen enkele partij besloot echter door te pakken, waardoor hij in België bleef spelen. Zijn overstap naar PSV kwam dan ook op het juiste moment. In een interview met de NOS benadrukt Lang dat zijn periode in Amsterdam niet alleen negatief was, wijzend naar Erik ten Hag.

“Hij heeft mij heel veel geleerd. Ik was altijd een balletjeswachter: ik keek alleen naar de bal. Hij heeft me bewust gemaakt van mijn omgeving”, zo vertelt hij. “Ik had altijd veel rouwmomenten, af en toe nog steeds wel. Maar ik ben ook steeds beter geworden zonder bal. Ik moet direct omschakelen na balverlies.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *