Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Twente legt beschamend bod neer bij Volendam’

FC Twente hoopt deze zomer Carel Eiting over te nemen van FC Volendam. Alleen zal er dan wel een fatsoenlijke transfersom op tafel moeten komen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

FC Volendam is echter verrast over de handelswijze van de club uit Enschede. Zo heeft FC Twente naar verluidt contact gelegd met Eiting, alvorens het de Volendammers op de hoogte heeft gesteld. Bovendien legde het deze week een bod neer dat niet in de buurt komt van de vraagprijs die de club hanteert.

Eiting zou zo’n 2,5 miljoen euro waard zijn, maar dat lijkt FC Twente niet voor hem over te hebben. Volgens het medium was de club slechts bereid om 400.000 euro op tafel te leggen. FC Volendam vond dit dermate laag dat het dit bod direct heeft afgeslagen. Het is de vraag of FC Twente de komende weken terugkeert met een sterk verhoogd voorstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *