Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Sven Mislintat pakt wederom niet door’

Ajax lijkt ook naast de Spaanse spits Rafa Mir te grijpen. De Amsterdammers pakken namelijk niet voor hem door, terwijl Valencia dit wel doet. Hier maakt het medium El Mundo Deportivo melding van.

De Amsterdammers zijn naarstig op zoek naar een concurrent voor Brian Brobbey op de nummer 9 positie in de Johan Cruijff ArenA. Mir leek in beeld als optie, maar ondertussen is de interesse vervaagd. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat pakte om onbekende redenen niet door.

Valencia zet nog wel altijd in op een terugkeer van de aanvaller, die weg mag bij Sevilla. De Andalusiërs laten hem echter niet zonder slag of stoot gaan. De Europa League-winnaar wil Mir verhuren tegen een stevige som van zo’n vijf miljoen euro. Een verplichte optie tot koop is ook een mogelijkheid. Tot dusver heeft de club uit de sinnaasappelstad enkel laten weten bereid te zijn om zijn volledige salaris over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *